Utisci polaznika


Ana Dragović, novinar

Pisanje bloga za klijente: kako da za deset dana počnete da zarađujete brutalno, a da ne ustajete iz svoje fotelje

E, tako, sad kad sam privukla vašu pažnju da odmah kažem da ovaj naslov nema veze sa odličnim treningom koji su osmislile Jelena i Aleksandra. Nema instant formula niti obećanja da ćete već sutra naći deset klijenata koji će debelo da plate vaše pisanije. Ali zato ima mnogo truda ovih dama da prenesu svoje znanje i veštine i da vas motivišu da se hrabro otisnete u web avanturu bilo da pokrećete sopstveni blog ili želite da pišete za druge.

U mom slučaju, ideja je bila da svoje iskustvo u pisanju (eks novinarka, eks PR) dopunim i upriličim za Internet i pisanje bloga, te sam se prvenstveno zanimala za tehnikalije: kako formatirati tekst, odabrati slike itd. Ali ovaj trening ne bi odmakao dalje od nekog you tube tutorijala, da nas nije izazvao da razmislimo o čemu želimo da pišemo, kako da to što bolje radimo i koje su sve cake da to bude vidljivo, ali i interesantno za što veći broj ljudi. Dakle, ne pitajte šta ovaj trening može da učini za vas, već koliko mnogo možete da postignete uz njegovu pomoć – da parafraziram Kenedija i da završim pre nego što posumnjate da ove redove piše neki bot a ne veoma zadovoljni polaznik treninga.

Anin LinkedIn profil

Trening “Pisanje bloga za klijente”


Sanja Raković, dizajner

Trening mi je omogućio da sva delimična znanja koja sam imala o pisanju na internetu povežem u smislenu celinu i u isto vreme mi je dao početna znanja o raznim drugim aspektima delovanja na internetu. Ono što ovaj trening čini zaista dobrim su sistematično i jasno predstavlljene informacije i njihova međusobna povezanost. Na kraju treninga sam znala da znam dovoljno da mogu da startujem i znala sam na koji način mogu da usavršim to znanje. Money well spent 🙂

Trening “Poslovni blog za preduzetnike”


Tamara Živković, Community Manager at Degordian

Bavim se marketingom, i kao neko ko se i raninje susretao sa blogovima mogu reći da je trening bio veoma zanimljiv i koristan. Nakon ovih predavanja, sigurna sam, da ni kod koga više ne postoje sumnje u to kako bi trebalo blog da izgleda, zašto se piše i na koje sve načine može da se napiše. Preporučila bih ga svim početnicima koji imaju želju da se bave pisanjem, ali ne znaju osnove ovog zanata.

Tamarin LinkedIn profil

Trening “Pisanje bloga za klijente”


Milena Radicanin, dipl. ekonomista

Dugo sam razmišljala da promenim profesiju i postanem bloger. Nakon treninga sam shvatila koliko malo sam zapravo o tome znala! Trening je koristan jer daje uvid u to kako zapravo blogovanje funkcioniše, kako da pronađete klijente i kako da napredujete u ovom poslu. Za svaku preporuku!

Trening “Pisanje bloga za klijente”

 


Goran Živanović, Baucasa.rs

Dobio sam širu sliku kako postaviti blog na zdrave noge, u smislu kako taj proces treba da izgleda. Vratio sam se na početak, što je dobro, jer sam očito preskočio neke korake, a dobio sam i znanja kako bih mogao da kontrolišem i unapređujem rad svojih saradnika.

Trening “Poslovni blog za preduzetnike”


Tatjana Otković, prevodilac

Pišem već godinama: školske sastave za svoje dete, žalbe opštinskim inspekcijama zbog nelegalne gradnje, gnevne komentare na Fejsbuku… A onda sam pomislila da bih svoj spisateljski talenat mogla da iskoristim na svrsishodniji, a možda čak i profitabilniji, način. Kroz ovaj trening program naučila sam razne veštine pisanja za blog – od tajni atraktivnog naslova, preko trikova za savršeno formatiranje teksta, do osnova optimizacije. Medjutim, ono što je najvažnije, Jelena i Aleksandra su mi velikodušno ponudile praktične ideje i prave smernice za snalaženje na putovanju kroz blogosferu iz svog ličnog iskustva uspešnih pisaca i blogerki. Njihovi prijateljski saveti i dobronamerna kritika dale su mi inspiraciju i hrabrost koja mi je nedostajala da se i sama upustim u blogerske vode i oprobam se kao pisac.

Trening “Pisanje bloga za klijente”


Gorica Zečević, Senior communication officer, HR

Kao neko ko je u procesu pokretanja privatnog posla, a bez prethodnog online iskustva, trening za pisanje poslovnog bloga pružio mi je ne samo strukturisane savete o pisanju i ideje o promociji na netu već i povratne informacije od ostalih učesnika. Trening je kvalitetno koncipiran i vođen i primenljiv je za širok spektar industrija. Rad u malim grupama, otvorena komunikacija sa predavačem kao i prateći materijal olakšali su upoznavanje sa novom materijom.

Trening “Poslovni blog za preduzetnike”


Luka Lazarević, WordPress Assistent

Trening “Poslovni Blog” mi je pomogao da se pozicioniram kao WordPress Assistent na globalnom tržištu. Uz znanja koja su aktuelna moja usluga je konkurentnija i lakše dobijam poslove. Preporučujem da poslušate trening i naučite osnove kreiranja i pisanja jednog bloga.

Trening “Poslovni blog za preduzetnike”