Trenutno u ponudi imamo tri treninga:

Pisanje bloga za klijente (online kurs)

Saznajte više

Poslovni blog za preduzetnike (offline trening)

Saznajte više

Pisanje bloga za klijente (offline trening)

Saznajte više

Offline treninge smo koncipirale tako da obuhvataju dosta teorije, ali i praktične vežbe, razgovor i analizu onoga što su polaznici uradili. Iz dosadašnje prakse pokazalo se da su upravo vežbe i analiza radova polaznika ono što im najviše znači u daljoj primeni znanja stečenih na treningu, te ovom delu poklanjamo dosta pažnje.

Trajanje treninga je 2 ili 3 nedelje, zavisno od vrste, i traju 2-4 sata po sesiji. Odlučile smo se za takav tempo jer smo u praksi shvatile da su celodnevni vikend treninzi naporni za polaznike – to je velika količina novih znanja koje treba ne samo da usvoje nego i da provežbaju i primene, a ovakav tempo dozvoljava da se nova znanja “slegnu” i kasnije efektnije upotrebe.

Online treninzi su bazirani na našim offline treninzima – imaju istu strukturu i vežbe, a dostupni su vam odakle god želite, sve dok imate Internet konekciju. U skladu sa različitim potrebama polaznika, osmislile smo ih tako da se mogu raditi ili potpuno samostalno, ili uz našu podršku u obliku grupnih ili individualnih konsultacija.

Pored samog treninga a u cilju podrške polaznicima, pokrenule smo i zatvorenu Facebook grupu u kojoj su okupljeni dosadašnji polaznici naših treninga – preduzetnici, pisci, blogeri… Grupa je prvenstveno zamišljena kao mesto za podršku, ali i mesto za profesionalno povezivanje onih kojima je sadržaj potreban i onih koji ga kreiraju.