Obe imamo prilično iskustva u radu sa klijentima, na domaćem i stranim tržištima, a uz to obe volimo da prenosimo svoje znanje drugima. Sada smo to znanje udružile i sistematizovale kako bismo vama skratile put do uspešne karijere.

Jelena Radovanović

jelena

Po obrazovanju profesorka francuskog jezika, po izboru Internet preduzetnica.

6 godina u prosveti, 5 godina u Internet marketingu – 11 godina različitog iskustva iskorišćeno je da bi se napravili ovi treninzi.

Dugo sam se bavila primarno izradom sadržaja i strategije sadržaja za web, a dugo sam radila i sa piscima kojima je bila potrebna pomoć. Jedan deo onoga što znam delim na blogu Može i ovako! koji postoji od kraja 2013.

Aleksandra Petrovski

alex

Po obrazovanju novinarka, po opredeljenju kreatorka multimedijalnog sadržaja za online platforme.

Ukupno 16 godina radim u medijima, a poslednjih 7 na internetu.

Priređivala sam i učestvovala na brojnim kursevima, obukama i predavanjima iz oblasti online medija. Mentorišem kreatore sadržaja i one kojima su potrebne dobre priče. Prvi blog pokrenula sam 2006, a na adresi alex5rovski.com od 2012. praktično prikazujem stečeno umeće.

 

Pogledajte i emisiju Tagovanje u kojoj smo sa Ivanom Bildijem pričale o tome šta sve stoji iza našeg online kursa, zbog čega smo ga napravile, kako je sve to izgledalo, koje su sve mogućnosti kreatora sadržaja danas…